Autowrakken

Autowrakken Recycling Limburg.

Wemar autowrak recycling is al jaren een - door de overheid - erkend centrum voor het opkopen en ophalen van autowrakken voor het vernietigen van buitengebruik gestelde personenwagens, lichte vrachtwagens, bestelwagens, tractoren, jeeps, machines, containers, enzoverder.

Wij betalen voor uw autowrak gegarandeerd de beste prijs en halen uw  wrak binnen de 24 uren op en leveren u daarbij een officieel vernietigingsattest. Als erkend autoafbraakcentrum zijn wij dan ook in het bezit van alle vereiste vergunningen.

Tevens geven wij steeds de beste prijs voor al uw ferro (ijzer) en non-ferro metalen (alu, koper, zink, lood...) en batterijen.  Voor grote hoeveelheden plaatsen wij een gratis container bij u.

U zich geen zorgen te maken over de verwerking of storting van uw autowrak of oude ijzeren afval, u krijgt zelfs een vergoeding van ons.

Voor oud ijzer of oud metaal kan u ook bij ons terecht

Ophaling Autowrakken

Ophaling autowrakken Limburg

Opkoper autowrakken

U zoekt een opkoper autowrakken, contacteer Wemar Autowrakken Recycling Limburg vandaag nog.
Gratis ophaling van autowrakken

OPHALING AUTOWRAK BINNEN 24U

Wij staan garant voor een snelle en betrouwbare service én een correcte betaling!

Ophaling autowrakken

Wemar Cars is al jaren een door de overheid erkend centrum voor het opkopen en ophalen van autowrakken en buitengebruik gestelde personenwagens, lichte vrachtwagens, bestelwagens, tractoren, jeeps, machines, containers, enz.

Wij betalen gegarandeerd de beste prijs voor uw autowrak en halen uw  wagen binnen de 24 uren op en leveren u daarbij een officieel vernietigingsattest. Als erkend autoafbraakcentrum zijn wij dan ook in het bezit van alle vereiste vergunningen.

Opkoper oud ijzer

Wemar recycling staat in het Limburgse bekend als opkoper van oud ijzer met jarenlange ervaring en bieden u een eerlijke prijs voor oud ijzer.
Prijzen voor oud ijzer worden aangeboden op de dagprijs van oud ijzer, de ijzer dagprijzen worden dagelijks vernieuwd zodat we u telkens een correcte oud ijzer prijs per kilo kunnen berekenen.

Ophalen oud ijzer

Het ophalen van oud ijzer is geen probleem. Contacteer ons en de ophaling van uw oude ijzeren voorraad gebeurd binnen 24 uur.

Voor grote hoeveelheden oud ijzer (vanaf 500 kg) plaatsen wij bij u een gratis container!

Oude Metalen ( Ferro | Non-Ferro )

Voor de opkoop van oud metalen gaan we hetzelfde te werk en bieden ook een eerlijke oud metaal prijs (ferro of non-ferro metaal).
Prijzen voor oude metalen worden ook berekend op de dagprijs van oude metalen, dagprijzen van metalen worden dagelijks vernieuwd en voor elk type wordt een correcte metaal prijs per kilo berekend.

Ophalen oude metalen

Het ophalen van oud metaal is geen probleem. Contacteer ons en de ophaling van oude metalen gebeurd binnen 24 uur.

Voor grote hoeveelheden oude metalen (vanaf 500 kg) plaatsen wij bij u een gratis container!

AUTOAFBRAAK LIMBURG

Wemar auto afbraak Limburg is al tientallen jaren gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking en recycling autowrakken en ferro en non-ferro metalen, edelmetalen, katalysatoren en AEEA (Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur).

Niet alleen beschikken wij over ruime ervaring, maar zijn tevens in het bezit van de nodige certificaten. Binnen de metaal en elektronica branche behoort Wemar-recycling tot één van de grootste en modernste auto afbraak bedrijven in Limburg.

~ Gratis Ophaling~


wij staan garant voor een snelle en betrouwbare service én een correcte betaling.
Auto afbraak Limburg
Ophalen autowrakken Limburg

Wemar autoafbraak Limburg


WEMAR AUTO AFBRAAK LIMBURG

Contact

OPENINGSUREN

Ma   9:00 u - 12:00u | 13:00u - 18:00u

Di     8:30u - 12:00u | 13:00u - 18:00u

Wo   8:30u - 12:00u | 13:00u - 18:00u

Do    8:30u - 12:00u | 13:00u - 18:00u

Vr     8:30u - 12:00u | 13:00u - 17:00u

Za    9:00u - 12:00u
© 2024 Wemar metaal recycling Limburg. Oud ijzer en oude metalen, alle rechten voorbehouden.